Detailed Notes on iş ayakkabısı base

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan one.8 mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Enerji Emici Topuk: Ayakkabının topuk kısmında enerji emici bir özellik bulunur, bu sayede darbe etkileri azalır ve uzun süreli kullanımlarda konfor sağlanır.

Sabomar olarak bu yazımızda sizler için bir iş ayakkabısının alabileceği sertifikaları ne anlama geldikleri ile birlikte derledik. 

SP (Security Moreover): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 typicalı altında sınıflandırılır.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

Amerikan menşeli bir şirket olan Vans, son dönemde ortaya çıkardığı kaykay ayakkabıları da ciddi bir ayakkabi es anlamlısı kitleye ulaşmıştır.

Şirket genel olarak yüksek performanslı botlar imal etmek üzere kurulmuştur. Şirketin ayakkabıları Avrupa başta olmak üzere 6 kıtada satışa sunulmaktadır.

Kaliteli malzemelerden üretilen ve işlevsel tasarımlara sahip olan mekap iş ayakkabıları, çalışanların güvenliğini sağlayarak iş verimini artırır.

Ayrıca, kaymaz iş ayakkabısı spor tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

İnşaat işleri gibi yerlerde kullanılacak iş ayakkabılarının tabanı çivi vb. batmalarına karşı metalik bir malzeme ile de takviye edilmelidir.

İşte sizi rahatlığıyla ve diğer kriterleriyle aldığınıza memnun edecek en iyi iş ayakkabısı iş ayakkabısı markaları

Report this wiki page